Menü Bezárás

A HÚSVÉT GYEREKSZEMMEL – RAJZVERSENY

Óvodánk első alkalommal szervezte meg A húsvét gyerekszemmel című rajzversenyt, amely egyben bázisintézményi program is volt.
Nagy örömünkre szolgált, hogy sokan éreztek kedvet a versenyzéshez: Magyarországról összesen 73, Romániából pedig 104, összesen tehát 177 ötletes és kreatív alkotás érkezett a húsvéti témában.
Minden résztvevő óvodát díjakkal és elismeréssel jutalmaztunk erőfeszítéseikért. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Lucian Magdu Alapítvány különdíjait és a verseny legsikeresebb munkájáért járó fődíjat is felajánlhattuk. Minden résztvevő részvételi oklevelet kapott, a győztes gyermekeket pedig oklevéllel és apró ajándékokkal jutalmaztuk.
Az eseményt számos fontos személyiség és képviselő tisztelte meg jelenlétével, köztük Daniel Banu úr, Románia gyulai főkonzulja, Kreszta Traján úr, a román nemzetiség képviselője a magyar parlamentben, Kozma György úr, a Magyarországi Románok Országos Önkormányzatának elnöke, Szarkáné Brád Annamária asszony, a Nemzetiségi POK román nemzetiségi referense, Violeta Năstasie professzor asszony, a zsűri elnöke, valamint más jeles vendégek és elkötelezett munkatársak.
Gratulálunk minden résztvevőnek, és köszönjük mindazoknak, akik részt vállaltak ennek a csodálatos kulturális és oktatási eseménynek a szervezésében és lebonyolításában!