Menü Bezárás

EGY VARÁZSLATOS NAP, AKÁRCSAK A GYEREKKOR!

A 4. alkalommal megrendezett gyermeknapi rendezvény idén is csodálatos lehetőséget nyújtott arra, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzen diákjainknak. Egy különleges, meglepetésekkel és örömökkel teli napot szerettünk volna nekik nyújtani, amely a nyári szünetben is a szívükben marad.
A nap kezdetén a Sárkánygyík és az óriáslábakon álló Bohóclány köszöntötte a tanulókat az iskola előtt. Gyermekeink kedvessége azonnal megszelídítette a Sárkányt, ami felkészítette őket a “Varázsláda” című fergeteges bábelőadásra. Az aradi Guruló Színház Nuți és Sorin Dorobanțu művészek előadásukkal mosolyt és nevetést csaltak az arcokra, tapsvihart kiváltva. Hálásak vagyunk a Lucian Magdu Alapítványnak, hogy lehetővé tette ezt a számunkra.
A szórakozás az iskola udvarán karaoke-val, tánccal és szabadtéri diszkóval folytatódott, ahol a diákok megállás nélkül táncoltak. Közben a gyerekek számára a szülők által kínált arcfestéshez és csillámtetkóhoz is hosszú sorok kígyóztak.
Sok finomság tette „ízletessé” az estét és teljessé az ünnepi hangulatot. Köszönjük a hot dogot a szülői munkaközösségnek, a hűsítő jégkását Nima Máriának, és köszönjük a Battonyai Román Nemzetiségi Önkormányzatnak a kölcsönadott vattacukorkészítő gépet.
Még a sötétedés beálltával sem lankadt a jókedv, és a szülők jelenléte még élénkebbé tette a hangulatot.
Köszönet a fellépőknek a felejthetetlen pillanatokért, a szülőknek, az alapítványnak a támogatásért és kollégáinknak a részvételért. Együtt varázslatos ünneppé tettük ezt a napot gyermekeink számára!